Nieuws


  • Minimumeisen aan duurzaamheid nieuwe huizen en kantoren vanaf 2018

    De bouwmaterialen van nieuwe huizen en kantoren mogen het milieu niet onnodig belasten. Vanaf 2018 gelden er minimum-eisen voor de duurzaamheid van nieuwe huizen en kantoren.

    Lees verder..
  • OVG Real Estate renoveert Amsterdams kantoor voor Alliander

    OVG Real Estate gaat het kantoorgebouw aan de Basisweg in Amsterdam Sloterdijk duurzaam en circulair renoveren. Daarna wordt het pand voor de helft verhuurd aan netwerkbeheerder Alliander, waarmee OVG een langdurig huurcontract heeft afgesloten. Het pand is straks voorzien van slimme high-tech innovaties. De locatie biedt ruimte aan 1500 werknemers van Alliander.

    Lees verder..
  • ‘Gebruik de historie bij de herontwikkeling van een pand’

    In een kleine 3 jaar tijd is de oude Ambachtsschool in Apeldoorn getransformeerd tot een bruisend verzamelgebouw van kleine ondernemers: Tot2021. De gebruikers zijn zo enthousiast dat dit gebouw op de 5e plaats staat in de HappyBuildingIndex.nl. Met opvallend hoge scores op het gebied van verlichting.

    Lees verder..
  • Multifunctioneel centrum Atlas in Leusden opgeleverd

    Heijmans heeft het multifunctioneel centrum (mfc) Atlas van De Biezenkamp in Leusden opgeleverd. Voor Woningstichting Leusden ontwikkelde en bouwde Heijmans deze bijzondere locatie waar onderwijs, wonen en ontspanning samenkomen. Heijmans is al sinds 2007 als gebiedsontwikkelaar betrokken bij de herstructurering van De Biezenkamp tot een nieuw vitaal dorpshart.

    Lees verder..
  • Gezond en veilig thuis voor Amsterdamse studenten

    De Ravel Residence op de Zuidas in Amsterdam is een veelbesproken studentencomplex, met de opvallende kunststof gevel en het modulaire gebouwconcept. Ontwerper OeverZaaijer architectuur en stedebouw stelde voor het complex gezonde technieken centraal.

    Lees verder..
  • Hernieuwde Enexis Campus in Zwolle officieel geopend

    Na een fikse opknapbeurt heeft het bovenregionale kantoor van netbeheerder Enexis in Zwolle door duurzame renovatie en nieuwbouw een complete transformatie ondergaan. Deze zogeheten Enexis Campus is onlangs officieel geopend. Het gebouw ‘E Enexis’ is nu één van de duurzaamste kantoren van Nederland en ontving onlangs al het oplevercertificaat BREEAM Excellent. Een bijzondere prestatie voor een renovatieproject.

    Lees verder..
  • Nieuw hoofdkantoor TBI-bedrijven na revitalisering MM25-gebouw Rotterdam

    Het MM25-gebouw aan de A20 in Rotterdam wordt na een grondige revitalisering het nieuwe, duurzame hoofdkantoor van de TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis. Vastgoedontwikkelaar OVG Real Estate verhuurt 8.300m2 aan kantoorruimte in MM25 aan deze bedrijven.

    Lees verder..
  • Summertime op Zuidas afgerond

    De bouw van Summertime, een appartementencomplex aan de Zuidas, is afgerond. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM werkte in samenwerking met institutioneel belegger Bouwinvest aan het project, waarvan alle woningen inmiddels zijn verhuurd. In totaal betreft het 197 huurappartementen, 1.100 m2 aan commerciële ruimten en 150 parkeerplaatsen.

    Lees verder..
  • Nieuwe onderkomen Postcode Loterij in gerenoveerd kantoor

    De Postcode Loterij gaat samen met de twee andere goede doelen VriendenLoterij en Bankgiro Loterij in één gebouw. Een al jaren leegstaand aan de Beethovenstraat in Amsterdam wordt heel duurzaam gerenoveerd. Met het hoogst haalbare duurzaamheidslabel: BREEAM Outstanding.

    Lees verder..
  • ‘Industrieel’ appartementencomplex De Stelling in Zwolle opgeleverd

    Het project De Stelling op Het Kraanbolwerk in Zwolle is opgeleverd. De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in hun zonnige woning met uitzicht op het Rode Torenplein en het historische centrum van Zwolle.

    Lees verder..
Terug naar boven